Kállai Mária megjelent a szandaszőlősi helyi termékek vásárán

Megosztás

Helyi termékek vásárában látja a magyar jövőt a kormánypárt és annak számos híve. A helyi termékek vására minden esetben kiemelt téma a kormányzóerőknél. Példa rá a szolnoki Hild téri, amit előszeretettel ajánlanak mindenkinek. A baj csak az, hogy sok esetben nem hétköznapi árakkal találkozhat az ilyen piacra kilátogató.

Szinte aranyáron mérik a portékákat a helyi termékek vásárán. Kecskesajtot, mákolajat amúgy sem minden nap fogyaszt az ember, pláne, ha pár deka vagy deciliter ezekből szinte földöntúli árakkal párosul.

Szép gondolat, hogy vedd a hazait, védd a hazait, de ezt igazából csak kevesen engedhetik meg maguknak. A nagy többség inkább vesz a multitól trappista sajtot, persze azt is csak módjával, mint különleges kézműves készítményt a helyi vásárban, hiszen abból egy csipetnyi is jóval drágább a tucatterméknél.

Kállai Mária is lelkesen ajánlgatja a helyi vásárokat. Könnyen teheti, hiszen 1,6 millió forintos javadalmazást biztosítanak neki az adófizető tömegek, amit ráadásul jövőre fel is emelnek. A a képviselők bére legalább bruttó 232 ezer forinttal nő, más még ennyit sem kap teljes fizetésként…

Képviselőasszony legutóbb is a szandaszőlősi helyi termékek vásárán járt, hogy ott ínyencségekből bevásároljon.

Mint írta:

“A szandaszőlősi helyi termékek piacán jártam. Mindig érdemes itt vásárolni, hiszen mindenkit kiváló termékek várnak a piactéren!”

Persze nem mindegy, mennyibe kerülnek ezek. Hogy nem voltak tömegek a vásárban, bizonyítja Kállai posztja. A fotók tanúsága szerint, amikor a poltikus válogatott, alig lézengtek páran a piacon.

Fotó: Kállai Mária Facebook

Kapcsolódó cikkek